Ginseng Forte

Van oudsher wordt Ginseng gebruik voor het genezen van medische aandoeningen en psychische klachten. Op dit moment is het één van de meest populaire alternatieve geneesmiddelen en superfood. De Ginseng wortel staat er om bekend dat het de algehele gezondheid van iemand kan verbeteren.

Enkele voorbeelden van de geneeskrachtige werking
Meer energie: Fysiek en mentaal zal de activiteit worden verhoogd. Bij het gebruik van Ginseng zal u minder vermoeid zijn en meer energie hebben.

Minder stress: Ginseng kan het stressgevoel verminderen, is rustgevend en zorgt voor ontspanning van lichaam en geest.

Bevordert de spijsvertering: Door het verwerken van Ginseng in voeding of door het slikken van voedingssupplementen kan de spijsvertering worden bevorderd. Dit helpt o.a. bij het verliezen van gewicht.

Verbetert cognitieve functie: Ginseng zorgt ervoor dat iemand beter in staat is na te denken en verbindingen te maken tussen begrippen, zodat het concentratievermogen hoger is.

Verbetert het algehele immuunsysteem: Het lichaam is beter in staat om schade en klappen van buitenaf op te vangen. De kans op infecties en dergelijke is aanzien kleiner.

Vermindert kans op ziektes: Ginseng kan ervoor zorgen dat u minder risico loopt op ziektes als kanker en dergelijke.

Verhoogt libido en vruchtbaarheid: De werking is voor mannen vergelijkbaar met Viagra. Werkt opwekkend, verhoogt de aanmaak van testosteron en verbetert het prestatievermogen.

Kan levensverwachting verlengen: Ginseng kan, in combinatie met een gezonde levensstijl, de algehele levensverwachting met meerdere jaren verlengen en de kwaliteit van deze jaren verhogen.

Vermindert menstruatie en overgangsklachten: Ginseng kan menstruele stoornissen verhelpen zoals pijnlijke krampen. Daarnaast wordt de hormoonspiegel beter in balans gehouden en kunnen algemene klachten tijdens de menstruatie en overgang verminderd worden.

Positieve invloed op de bloeddruk: Bij zowel een hoge en lage bloeddruk kan Ginseng een normaliserende werking hebben. Bij ouderdomsdiabetes wordt bijvoorbeeld het bloedsuikergehalte verhoogd en gestabiliseerd.

Gebruik
Goed schudden voor gebruik.
Eén eetlepel per dag.
olwassenen: ‘s Morgens na het eten 20ml drinken (puur of aangelengd met water).
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Donker, afgesloten en in de koelkast bewaren.
Dit product is een voedingssupplement.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.